Welkom in "De Ark"

Iedereen is van harte welkom!

Alpha-cursus

Al vele jaren organiseren wij een Alpha-cursus in Mussel.  Voor het nieuwe seizoen hebben we nog geen datum vastgelegd, maar neem gerust contact met ons op.

Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat doe je op Alpha. Tijdens circa tien (online) interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Weet jij wel al wat het geloof inhoud, misschien ga je je hele leven al naar de kerk en dank je daarom: dat is niet voor mij? Dat is zeker niet waar! Ieder jaar weer ontmoeten wij mensen die dat hebben gedacht en achteraf zeggen: “Ik had het veel eerder moeten doen!”

Durf je vandaag de dag nog vrij te spreken over Jezus? Durf je andere mensen nog te vertellen waar ze antwoorden kunnen vinden op hun levensvragen? Durf je iemand die niets van het geloof weet, mee te nemen naar een Alpha cursus? Ga de uitdaging aan en geef je op voor de Alpha cursus

Jezus zegt: “Ik ben de weg, de waarheid en het leven”. En dat is Hij voor mensen die de weg proberen te vinden in een wereld die verdwaald is.

Meer informatie vind je op: https://alpha-cursus.nl/