Welkom in "De Ark"

Iedereen is van harte welkom!

Home

Een jonge, bloeiende, in geloof groeiende gemeente

Welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Mussel! Onze gemeente is een betrokken, actieve (streek)gemeente van ongeveer 640 leden. Mussel ligt in het uiterste puntje van Zuidoost Groningen, dichtbij Drenthe, op de rand van Westerwolde. 

Wij geloven in God en willen Jezus Christus volgen. Hij is het die ons samenbindt als broers en zussen. We proberen in het spoor van Hem te gaan, die ons de allerbeste Weg wijst.
Als gemeenschap van jong en oud willen we op elkaar betrokken zijn. “De Ark” bestaat uit veel jonge mensen;  één derde is jonger dan 20 jaar, dat is ruim 200 personen(!)…en 65% is jonger dan 30 jaar.  We ervaren dit als een groot voorrecht, maar in de huidige tijd, ook als een grote uitdaging. Die uitdaging gaan wij echter van harte in Zijn kracht aan!

CGK De Ark Mussel

Kerkdiensten

Diensten: Ochtenddienst: 9.30 uur & Middagdienst: 14.30 uur.

Vanaf 27 februari kunnen we weer diensten houden zonder beperkende corona maatregelen. Reserveringen zijn niet meer nodig. We vragen u wel dringend de algemene richtlijnen zoals handen wassen en ontsmetten, thuisblijven bij klachten etc. in acht te nemen.

Als u onze diensten niet fysiek kunt bezoeken, kunt u deze ‘live’ volgen of meeluisteren via kerkomroep.nl of live volgen op de pagina Kerk TV.
Ook kunt u of kun jij diensten op een later tijdstip bekijken of beluisteren. Kijk hiervoor op de pagina Kerk TV

Kerk TV
Kerkomroep.nl

  CGK De Ark, kerkzaal

 

(Ver)bouwplannen

Op DEZE pagina vindt u de nieuwste tekeningen. Deze pagina is alleen met een wachtwoord voor leden toegankelijk. 

 

 

CGK Mussel op Facebook, tevens het laatste nieuws:

Vanwege gewijzigde Europese wetgeving zijn onze Facebook berichten hier niet meer zichtbaar.

 

Alpha Youth

Alpha Youth is de plek waar je terecht kunt met vragen over het leven en geloof. Samen met andere jongeren ga je op avontuur door verschillende thema’s te behandelen en te ontdekken wat jij gelooft. Deelnemen is gratis. Eind januari 2024 starten we! Meer info HIER bij Alpha Nederland of HIER op deze site.