Welkom in "De Ark"

Iedereen is van harte welkom!

Home

Een jonge, bloeiende, in geloof groeiende gemeente

Welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Mussel! Onze gemeente is een betrokken, actieve (streek)gemeente van ongeveer 640 leden. Mussel ligt in het uiterste puntje van Zuidoost Groningen, dichtbij Drenthe, op de rand van Westerwolde. 
Wij geloven in God en willen Jezus Christus volgen. Hij is het die ons samenbindt als broers en zussen. We proberen in het spoor van Hem te gaan, die ons de allerbeste Weg wijst.
Als gemeenschap van jong en oud willen we op elkaar betrokken zijn. “De Ark” bestaat uit veel jonge mensen;  één derde is jonger dan 20 jaar, dat is ruim 200 personen(!)…en 65% is jonger dan 30 jaar.  We ervaren dit als een groot voorrecht, maar in de huidige tijd, ook als een grote uitdaging. Die uitdaging gaan wij echter van harte in Zijn kracht aan!.

Kerkdiensten

Diensten: Ochtenddienst: 9.30 uur & Middagdienst: 14.30 uur.


 I.v.m. de coronamaatregelen van de regering heeft de kerkenraad besloten dat er tot 1 juli geen reguliere diensten gehouden kunnen worden in “De Ark”.

Vanaf zondag 5 juli mogen we weer met 100 personen bij elkaar komen. Met inachtneming van de 1,5 meter regel laat onze kerkzaal een groter aantal helaas niet toe.

Het aantal mensen dat fysiek aanwezig mag zijn is dus (voorlopig) nog beperkt, daarom vragen we u te reserveren.

 

Kunt u onze diensten niet fysiek bezoeken, dan kunt u deze ‘live’ volgen of meeluisteren via kerkomroep.nl
Ook kunt u of kun jij diensten op een later tijdstip bekijken of beluisteren. Kijk hiervoor op de pagina Kerk TV

 

CGK Mussel op Facebook, tevens het laatste nieuws:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 weeks ago

CGK De Ark Mussel

Morgenavond!REMINDER!

Ben je ook zo benieuwd wat Jarno over het thema (ver)leiding gaat zeggen? En wil je ook graag weer samen zingen?
Het weer voor morgen lijkt goed dus we gaan er van uit dat we een buitendienst kunnen houden! Neem je een stoel of kleedje mee wanneer je komt? (Reserveren is niet nodig als we buiten zitten).
... See MoreSee Less

Morgenavond!

3 weeks ago

CGK De Ark Mussel

Edit:
Met een beetje geluk zitten we de 13e buiten! Kom je ook? Neem je eigen stoel of kleedje mee. Wij houden rekening met de dan geldende maatregelen.

De 13e is het weer zover! Een dienst met een mooi thema. We gaan God aanbidden en Groot maken. Wees van harte welkom om 19:00 uur. Tot dan!!? 🙏🏻🙌🏻
... See MoreSee Less

Laad meer berichten...

 

Kaart centreren
Verkeer
Fietsen
Doorvoer