Ga met je gezin op kerstwandeling!

Het is bijna kerst. Dit jaar wel wat anders dan andere jaren. Helaas geen grote familiebezoekjes, volle kerkdiensten e.d.

 

Daarom dit jaar een kerstwandeling! Maak met je ouders, opa en oma, broer(s) of zusje(s) deze kerstwandeling door het dorp. Van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 december hangen op verschillende plekken in Mussel QR-codes voor de ramen. Bij iedere QR-code krijg je een filmpje te zien uit een eigentijdse variant van het kerstverhaal. Aan het eind van ieder filmpje krijgen jullie een opdracht of vraag om tijdens de wandeling te bespreken. Op een plattegrond kun je zien hoe je de wandeling moet lopen. De route is zo opgezet dat hij ook in het donker gelopen kan worden. Deze plattegrond is vanaf 22 december te downloaden via cgkmussel.nl of op te vragen via rosnabrugge@hotmail.nl.

 

Belangrijk:

Zorg ervoor dat alle kinderen een knapzak (of tasje) bij zich hebben. Het is natuurlijk het leukste als je deze zelf maakt met een stok en een theedoek. Op internet zijn genoeg voorbeelden te vinden hoe je dit doet. Daarnaast heb je voor elke deelnemer de volgende dingen nodig (gedurende de wandeling heb je dit nodig):

  • een elektrisch waxinelichtje;
  • wegwerpbekers (waar waxinelichtje in past);
  • een stuk fruit (appel, mandarijn). Een gezond hapje in ieder geval;
  • beschuit met muisjes, geboortekoekje of andere toepasselijke traktatie geboorte;
  • een klein cadeautje (wel verschillend!)

 

Let op:

  • Doe de wandeling met je eigen huishouden. Kinderen kunnen natuurlijk wel meedoen met bijvoorbeeld hun opa of oma;
  • Houd afstand als je andere huishoudens tegen komt;
  • Kijk op de site van het RIVM voor alle huidige coronamaatregelen.

 

De start is bij de hoofdingang van de kerk.

De routekaart kunt u HIER downloaden!

Wellicht ook interessant …