Welkom in "De Ark"

Iedereen is van harte welkom!

Morgendienst CGK De Ark

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/01/2022
09:30 - 11:00

Locatie
CGK Mussel "De Ark"

Categorieën


U kunt reserveren voor deze dienst als uw wijk voor dit weeknummer is ingeroosterd. Een overzicht daarvan vindt u HIER. Reserveren voor de ingeroosterde primaire wijk kan tot vrijdag 17.00, daarna vragen wij u gelegenheid aan de overige wijken te geven tot zaterdag 18.00 uur. Daarna is het tot onze spijt voor die zondag niet meer mogelijk te reserveren.

Reserveren is helaas noodzakelijk omdat er op dit moment in onze kerkzaal slechts een beperkt aantal personen aanwezig kunnen/mogen zijn. Indien één van de onderstaande vragen met ja beantwoord wordt, kunt u helaas niet reserveren. De kerkenraad heeft tevens Algemene huisregels i.v.m. Corona-COVID-19 vastgesteld.

Check:

  • Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  • Heeft u een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.

Wellicht ook interessant …

Morgendienst CGK De Ark

08/11/2020 @ 09:30 – 11:00 – Let op: U kunt helaas niet reserveren voor deze dienst vanwege recente ontwikkelingen rondom corona. De kerkenraad heeft zich over deze situatie beraden en heeft besloten de diensten van zondag 8 en zondag 15 november wel doorgang te laten vinden, maar dan zonder de aanwezigheid van een combo en van gemeenteleden. Het is dus helaas […]

Learn More

Morgendienst CGK De Ark

04/07/2021 @ 09:30 – 11:00 – Reserveren voor het bijwonen van deze kerkdienst is gelukkig niet meer noodzakelijk. We vragen u wel dringend de algemene richtlijnen zoals handen wassen en ontsmetten, thuisblijven bij klachten etc. in acht te nemen.

Learn More

Morgendienst CGK De Ark

21/03/2021 @ 09:30 – 11:00 – Reserveren voor het bijwonen van deze kerkdienst is gelukkig niet meer noodzakelijk. We vragen u wel dringend de algemene richtlijnen zoals handen wassen en ontsmetten, thuisblijven bij klachten etc. in acht te nemen.

Learn More

Morgendienst CGK De Ark

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/01/2022
09:30 - 11:00

Locatie
CGK Mussel "De Ark"

Categorieën


Reserveren voor het bijwonen van deze kerkdienst is gelukkig niet meer noodzakelijk. We vragen u wel dringend de algemene richtlijnen zoals handen wassen en ontsmetten, thuisblijven bij klachten etc. in acht te nemen.


Wellicht ook interessant …

Morgendienst CGK De Ark

02/05/2021 @ 09:30 – 11:00 – Reserveren voor het bijwonen van deze kerkdienst is gelukkig niet meer noodzakelijk. We vragen u wel dringend de algemene richtlijnen zoals handen wassen en ontsmetten, thuisblijven bij klachten etc. in acht te nemen.

Learn More

Morgendienst CGK De Ark

13/03/2022 @ 09:30 – 11:00 – Reserveren voor het bijwonen van deze kerkdienst is gelukkig niet meer noodzakelijk. We vragen u wel dringend de algemene richtlijnen zoals handen wassen en ontsmetten, thuisblijven bij klachten etc. in acht te nemen.

Learn More

Morgendienst CGK De Ark

31/07/2022 @ 09:30 – 11:00 – Reserveren voor het bijwonen van deze kerkdienst is gelukkig niet meer noodzakelijk. We vragen u wel dringend de algemene richtlijnen zoals handen wassen en ontsmetten, thuisblijven bij klachten etc. in acht te nemen.

Learn More