Even voorstellen: Sjors Bulten

Informatie kandidaat J.R. (Sjors) Bulten

Ik ben Sjors Bulten (doopnaam: Johan René), 30 jaar en sinds 2015 getrouwd met Jantine. Samen hebben we twee kinderen mogen ontvangen, Matthias (bijna 4 jaar) en Lieke (1,5 jaar). We wonen sinds ons trouwen in Enschede, waar Jantine werkt als juf. We zijn aangesloten bij CGK Enschede Oost.

Ik ben oorspronkelijk geen Tukker, maar een Achterhoeker. Ik ben geboren in het plaatsje Sinderen, maar het grootste deel van mijn jeugd ben ik opgegroeid in Doetinchem. Na de havo heb ik in Ede aan de PABO gestudeerd. Zodoende heb ik ook het diploma als basisschoolleraar. Op de PABO leerde ik mijn vrouw Jantine kennen.

Toen ik een tijdje werkzaam was in het onderwijs heeft de Heere mijn leven zo geleid dat ik verder ging studeren: theologie in Apeldoorn. Daar heb ik met vreugde gestudeerd en veel geleerd over de Bijbel, Gods werk en Zijn Koninkrijk. Tijdens de studie in Apeldoorn heb ik ervaren dat de Heere God mij riep om predikant te worden. Sinds 16 december ben ik afgestudeerd aan de Theologische Universiteit in Apeldoorn en ook beroepbaar gesteld als kandidaat binnen de CGK.

Nu de studie is afgerond kijken we er als gezin naar uit om ergens een gemeente te mogen dienen. We mogen biddend en vertrouwend op onze Hemelse Vader alles in Zijn hand leggen.