Back to Top

Israël reis 2018

De commissie Kerk & Israël organiseerde in het voorjaar een reis naar Israël.

 

Survival 2018

Vrijdag 7 september is het weer zover. Een vast onderdeel van onze startweek: “DE SURVIVAL

Meer informatie vindt je op de poster hieronder.

 

Jublileumconcert Urker zangers

Namens ‘Kerk in actie’ verzorgen de ‘Urker zangers’ binnenkort een benefietconcert in Mussels Ark, en wel op zaterdagavond 8 september, tijdens onze startweek. Het goede doel is Israël-gerelateerd en wordt op de avond nader uitgelegd waarna er ook voor gecollecteerd wordt. Entree is slechts drie euro per persoon. Entreekaarten dienen op een speciale website besteld te worden. Zie voor meer informatie de poster hieronder.

 

Copy Informa

Beste gemeenteleden,

Uw copy voor het aanstaande nummer van Informa kunt u inleveren t/m a.s. donderdag via gert.schuurman@ziggo.nl

Het juli-nummer komt te vervallen en het augustus-nummer schuift door naar begin september. Willen de roostermakers hun roosters dus door laten lopen tot minstens half september? 

Hartelijk dank,

Gert Schuurman

(Black) Gospelkoor Grace & Glory

Zaterdag 14 april 2018 is er een optreden van het (Black) Gospelkoor Grace & Glory onder leiding van Talitha Nawijn en Denise Brand.

De toegang is gratis. Er is een collecte voor het bestrijden van de kosten. Komt u zaterdag 14 april ook naar de CGK “De Ark” in Mussel? U bent van harte welkom! De aanvang is om 20.00 uur.

Meer info over Grace & Glory vind u op: graceandglory.nl

 

 

Nieuwe website

Hoewel we al lange tijd een site hadden, werd het hoog tijd voor vernieuwing. En nu is dan eindelijk de nieuwe site ‘in de lucht’. 

Buiten een vernieuwing van de layout en technische update hebben we ook geprobeerd de bestaande informatie beter toegankelijk te maken. En natuurlijk gaan we ons best doen om de site up to date te houden!  Bij een jonge dynamische gemeente hoort een frisse,  dynamische site!

 We hebben ons best gedaan een goed werkende en correcte site te maken, maar er kan een foutje in de site zitten. Laat ons via de mail weten als je een foutje vindt, bijvoorbeeld als een link niet werkt of iets anders niet goed is.

Graag via e-mail naar: webmaster@cgkmussel.nl

 

 

 

 

B2B 8 april a.s.

Op zondag 8 april a.s. om 19.00 uur is er weer een Blessed2B dienst. B2B is een (jeugd)dienst met actuele, aansprekende thema’s en goede muziek onder begeleiding van de B2B band.

De spreker van deze avond is br. Bram Koerts. Be there! 

Meer over B2B:http://blessed2b.nl